امروز یکشنبه 31 شهريور 1398

ساختمان پزشکان

زمان انتشار: بدون تاریخ  

چطور از زرشک دمنوش درست کنیم

Barberry Root Uses

امروز طریقه درست کردن دمنوش خانگی زرشک را داریم ابتدا خاصیت آن را شرح کرده سپس زیانهای آن را ذکر میکنیم سپس دمنوش را آموزش میدهیم
نام علمی: Barberry یا Berberies vulgaris
طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.
.
خاصیت دمنوش زرشک

.
خاصیت:
– دم کرده زرشک شایسته برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
– همچنین شایسته جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
– به علت وجود ویتامین B زیاد در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
– دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
– دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
– تقویت کننده قلب و کبد است.
– زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا خیلی زیاد مؤثر است.
– بی اشتهایی را برطرف می نماید.
– فشار خون را پایین می آورد.
.

.Barberry Root 1
……………………………………..
موردهای منع مصرف:
– خانم های باردار از مصرف آن پرهیز کنند.
– مقدار مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند موجب نابهتری معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.
.
طرزدرست کردن:
دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. مصرفی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.

اندروید lg مولفیکس