امروز دوشنبه 28 آبان 1397

ساختمان پزشکان

زمان انتشار: بدون تاریخ  

فواید و خاصیت های میوه بـه

درخت به (quince)، گیاهی است بصورت درختچه، میوه آن خوراکی و دارای طبیعت معتدل. نوع شیرین و خوب رسیده آن مفرح و مقوی قلب و اعصاب و نشاط آور و مدربول و دارای چند نوع ویتامین مانند ویتامین آ (A) و سی (C) و مقداری مواد قندی و اسیدهای آلی و مواد کانی می باشد. چنانچه میوه شیرین و رسیده به را آب گرفته و این عصاره را با شکرنی حرارت داده به قوام آورند و مقداری گلاب و زعفران به آن بیفزایند این شربت مفرح و مقوی خوبی بوده و هیجانات روحی را نقصان می دهد و مدربول نیز می باشد.

فواید و خاصیت های میوه به
به گفته مجله پزشکی هانیما، خوردن میوه نارس بخصوص خام آن خیلی زیاد دیر هضم و قابض بوده و خوردن آن صلاح نمی باشد.

اندروید lg مولفیکس