امروز شنبه 10 خرداد 1399

ساختمان پزشکان

خواص میوه و سبزیجات

گیاهانی مانند ریحان، بادام زمینی، ترخون، زیره و رازیانه معطر خاصیت ضد نفخ داشته و با ورود به شیر مادر از دل درد کودک جلوگیری می‌کنند. دکتر...

فواید پوست سیب را مرور میکنیم

در این بخش در رابطه فواید خوردن سیب با پوست مباحثی را شرح میکنیم . اطلاع رسانی در رابطه خوردن این میوه خیلی زیاد خوب است تا از خاصیت آن اطلاع...

برای چه باید نخود بخوریم

نخود از دسته حبوبات با طبیعت گرم است . این گیاه برای از بین بردن کرم معده خیلی زیاد سودمند است . برای از بین بردن این انگل ابتدا نخود را در سرکه...

رفع شوره سر بـا کرچک

کرچک از دسته غلات با طبع گرم و خشک است . روغن کرچک بهترین دارو برای از بین بردن شوره سر می باشد. اگر شما نیز از دسته افرادی هستید که از شوره سرتان...

بـرخی از فواید آفتابـگردان

آفتابگردان طبیعتی گرم و خشک دارد. روغن آفتابگردان برای کسانی که دچار سرماخوردگی شده اند خیلی زیاد خوب بوده و خاصیت تب بر بودن و آرامش بخش بودن...

با خاصیت سمتا آشنا شوید

سمتا از دسته حبوباتی است که طبیعت گرم دارند برای افرادی که بیماری قند دارند مصرف سمتا پیشنهاد میشود. اگر با مصرف میواد غذایی مسموم شده اید از...

بـرخی از فواید خوردن لوبـیا

لوبیا به دو دسته قرمز و سفید تقسیم میشود که طبیعت لوبیای قرمز گرم و تر و طبع لوبیای سفید معتدل می باشد. خوردن خوراک لوبیا از سقط شدن جنین جلوگیری...

درمان سنگ کلیه بـا نخود سیاه

نخود سیاه یکی از چندین نوع نخود است که مصرف کمتری نسبت به بقیه ی حبوبات دارد. این گیاه چندین خاصیت مختلف دارد که در این مطلب به وارسی برخی از...

قهوه راه حلی بـرای درمان جوش صورت

قهوه برای خیلی زیادی از بیماری سودمند بوده. بیشتر مصرف قهوه به صورت مصرفی است که انواع مختلفی دارد . البته این مصرفی به مزاج همه ی افراد سازگار...

فواید ارزن را بـهتر بـشناسیم

ارزن طبعی سرد و خشک دارد . به علت مواد معدنی موجود در این گیاه یک تصفیه کننده ی شایسته برای خون است. همچنین خوردن ارزن آرد کرده برای کسانی که...

گندم بـخورید تا پوستی شاداب داشته بـاشید

همه روزه گندم را به صورت های مختلفی می خوریم ، برای مانند نانی که در وعده های غذاییمان مصرف می کنیم. گندیم طبیعتی گرم ، خشک و معتدل دارد. برای...

برای چه باید برنج بخوریم

برنج از دسته غلاتی است که در خانواده های ایرانی به نسبت بقیه ی غلات بیشترین مصرف را دارد. برنج طبیعتی سرد و خشک دارد. تلاش کنید همیشه برنج تازه...

عدس و خاصیت های بـاورنکردنی آن

عدس از سری حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلاهل ناحیهن ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان...

فوایـد خوردن جو دو سر

جو دو سر نسبت به بقیه ی غلات مصرف کننده ی کمتری دارد اما آشنا شدن با فواید این گیاه خالی از لطف نمی باشد. جو دو سر طبعی سرد و طبیعت خشکی دارد. سرشار...

با خاصیت ذرت آشنا شویم

ذرت طبعی سرد دارد و بیشتر در فصل گرم و تابستان این گیاه کاشته می شود. کسانی که عمل قلب و یا کبد در پیش دارند خوردن ذرت را فراموش نکنند برای اینکه...

بـرای کم کردن چربـی کنجد بـخورید

کنجد طبعی گرم و تر دارد. این غله دارای مواد معدنی خیلیی از پیش مس ، سیلیس ، منیزیم ، آهن ، کلسیم ، فمسافرت ، آلومینیم ، نیکل ، کروم و کلروسدیم...

برای چه باید ماش بخوریم

ماش طبعی سرد و خشک دارد کسانی که لک های سفید روی پوست خود دارند میتوانند جوانه ی جو را با کمی نمک آب پز کنند و به صورت روزانه آن را میل کنند. استفاده...

با خاصیت جو آشنا شوید

جو از سری غلات با طبع سرد و خشک است. برای کم کردن دادن تب استفاده از جوشانده ی جو خیلی زیاد سودمند است. 10 گرم جو را در 500 cc آب به مدت چند ساعت بجوشانید...

برخی از خاصیت پنبه

پنبه طبعی گرم دارد و دانه ی آن سرشار از ویتامین E است.به کسانی که دچار افسردگی هستند بوئیدن شکوفه پنبه پیشنهاد میشود. همچنین پنبه برای افرادی...

با خاصیت مالت جو آشنا شوید

مالت جو از سری غلات با طبع گرم است که سرشار از ویتامین های ب1 ، ب2 ، ب3 ، ب8 ، ای و کا است همچنین سرشار از منابع معدنی فمسافرت ، آهن و مس است. مالت...

برای چه باید ترخون بخوریم

ترخون سبزی ای با طبع گرم و خشک با خاصیت خیلی زیاد خیلی که ما در این پست به توضیح برخی از خاصیت این سبزی میپردازیم. از همه مهمتر ترخون سبزی ای...

فواید سیب زمینی ترش را بـهتر بـشناسید

در مطلب های پیشی به توضیح فواید سیب زمینی پرداختیم و شما را با خاصیت سیب زمینی آشنا کردیم.   حال در این مطلب قصد داریم فواید سیب زمینی ترش را...

سوسنبر و خاصیت باورنکردی آن

سوسن طبیعتی خیلی زیاد گرم و خشک دارد و ضد عفونی کننده ی خیلی زیاد خوبی است. برای دفع ترشحات چرکی ادرار دم کرده ی این گیاه خیلی زیاد سودمند است....

با خاصیت سیب زمینی آشنا شویم

تقریبا همه ی ما با سیب زمینی هستیم و کمتر کسی است که سیب زمینی نخورده باشد. سیب زمینی به علت داشتن املاح پتاس برای بیمارانی که قند دارند غذایی...

خاصیت های بـاور نکردنی پیاز

خوردن پیاز خام به همراه غذا ، مخصوصا برنج. پیاز برای هضم غذا خیلی زیاد سودمند است و بدن را قوی میکند. برای همین تلاش کنید حتما در غذا های دیر...

برخی از خاصیت کرفس

کرفس طبعی گرم و خشک دارد که تخم آن برای هضم غذا خیلی زیاد سودمند است اما مصرف خیلی آن برای ریه مضر است. این سبزی تقویت کننده و محرک نیروی جنسی...

برای چه باید شوید بخوریم

شوید از دسته سبزیجات با طبیعت گرم است که فواید خیلی زیاد خیلیی دارد و پیشنهاد میشود در برنامه غذاییتان حتما از این سبزی استفاده کنید. کسانی...

خاصیت های بـاقلا بـرای بـدن

دو نوع باقلا داریم ، باقلای تازه طبعی سرد و تر دارد ، باقلای خشک طبعی سرد و خشک. این گیاه سرشار از ویتامین های آ و ب و ث میباشد و سرشار از املاح...

فواید پونه بـرای بـدن

پونه از دسته سبزیجات با طبیعت گرم و خشک است که مصرف خیلیی در بین خانواده های ایرانی دارد. دم کرده این سبزی برای درمان اسهال خیلی زیاد سودمند...

با خاصیت شاه تره آشنا شویم

شاهتره از دسته سبزیجات با طبع گرم و خشک است که سرشار از ویتامین ث بوده. برای درمان بیماری های پوستی استفاده از عرق شاهتره خیلی زیاد سودمند می...

خاصیت های بـاور نکردنی سیر بـرای بـدن

سیر طبعی گرم و خشک دارد. این گیاه خاصیت بیشماری دارد که در این مطلب به وارسی تعدای از مهمترین این خاصیت میپردازیم. اگر می خواهید طاهری شاداب...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
اندروید lg مولفیکس