امروز دوشنبه 28 آبان 1397

ساختمان پزشکان

زمان انتشار: بدون تاریخ  

خاصیت میوه انجیر

انجیر یکی از قدیمی ترین میوه هاست. امروزه، انجیر در کشورهای مدیترانه ای که سالم ترین رژیم تغذیه ای جهان را دارند به وفور مصرف می شود. این میوه چه به شکل تازه و چه خشک در رنگ های بنفش ، سبز و قهوه ای عرضه می شود.

خاصیت میوه انجیر

مقدار بالای پتاسیم موجود در این میوه به حفظ فشار خون بدن کمک می نماید.
*این میوه که غنی از فیبر است در حفظ وزن خیلی زیاد تاثیرگذار است.

*برگ انجیر نیز خاصیت درمانی دارد و مصرف آن توسط بیماران دیابتی سبب کم کردن مصرف انسولین می شود.

*انجیر خطر بروز سرطان سینه را کم کردن می دهد.*کلسیم و پتاسیم موجود در آن سبب تراکم استخوان می شود.

*تریپتوفان(tryptophan) موجود در انجیر، خواب آور است و اختلالات خواب مانند بی خوابی را از بین می برد.

*خوردن این میوه خسبرچسبی را از بین می برد و حافظه را تقویت می نماید.

*مصرف آب انجیر التهاب مجرای برونشیتی را تسکین می دهد.

*مصرف انجیر با شیر، کم خونی را رفع می نماید.

*این میوه خاصیت رونده دارد و برای درمان یبوست حاد سودمند است.

*خوردن روزی ۳ انجیر خیس شده، بواسیر را درمان می نماید.

*پکتین(pectin) نوعی فیبر قابل حل موجود در انجیر کلسترول خون را کم کردن می دهد.

*انجیر کباب شده برای درمان التهاب ها مانند آبسه و کورک به کار می رود.

*به علت بالابودن مقدار آب،این میوه می تواند به عنوان تمیزکننده تاثیرگذاری برای پوست باشد و از بروز آکنه و جوش ها پیش گیری کند.

*این میوه که غنی از کلسیم است می تواند جایگزین خوبی باشد برای افرادی که به لبنیات حساسیت دارند.

*انجیر به هضم غذا کمک می نماید و نابهتری های مربوط به معده و روده ها را از بین می برد.*آب انجیر سبز در نرم کردن و درمان میخچه تاثیرگذار است.

اندروید lg مولفیکس